luni, 16 februarie 2009

Orasul Rasnov

Ar fi pacat daca cei ce ar trece spre Bran sau Brasov, nu s-ar opri la Rasnov, spre a face o scurta vizita cetatii cu acelasi nume, unde cu siguranta dupa ce vor bea un ceai , in aerul tare al zonei, vor putea admira fie panorama cu adevarat deosebita a Tarii Barsei, fie vor incerca o intoarcere in timp dand ocol cetatii, sau vizitand-o incepand chiar cu muzeul, din incinta acesteia.

De acum zonele de interes turistic vor fii mai usor de prezentat, intrucat noi vrem sa aducem in atenia turistilor si a investitorilor in turism, zone si obiective, care pana acum au stat in umbra sau nu s-au mediatizat deloc. De asemenea serviciile care exista aici s-ar putea sa reprezinte motive in plus pentru cei ce au nevoie de o infrastructura pentru a-si investii banii. Toate acestea pot insemna locuri de munca. Deci iata aici, doar cateva din avantajele pe care noua administratie vrea sa le aduca orasului si prin aceasta modalitate.

In tendinta intrarii Romaniei in Uniunea Europeana se inscrie si orasul Rasnov, care de curand s-a infratit cu orasul Palazzolo sul` Oglio din Italia, regiunea Brescia. De asemenea orasul Rasnov se afla in tratative avansate spre a se infrati si cu orasul Calcaya, Antalya din Turcia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu